SKŁADNIKI CIASTO ZAPARZANE 1 szklanka mąki 75 g masła 1 szklanka wody 4 jajka (duże) szczypta soli 1 łyżeczka proszku do pieczenia (opcjonalnie) KREM DO EKLERÓW 250 g mascarpone 330-500 ml śmietanki kremówki 30-36% 2 łyżki cukru lub cukru-pudru (polecam ksylitol, ma mniej kalorii i niższy indeks glikemiczny) DO DEKORACJI polewa czekoladowa Chcesz przeliczyć miary i wagi? Obwiedź naszą restaurację w Gdyni - de Paris
Kawiarnia de Paris Gdynia Ul. Abrahama 26 81-366 Gdynia Tel.: 666 246 686 Tel.: 502 109 215 https://www.google.com/maps/place/Kawiarnia+de+Paris+Gdynia/@54.5189478,18.5406348,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x82c39aa1cdec7980?sa=X&ved=2ahUKEwjP15vGo4z3AhVwhosKHQXEDX8Q_BJ6BAhSEAU